Travel Journal

Vanuit Cancun!

(Saturday 11 August 2007) by Margriet Lenkens
Allereerst Riet bedankt voor de kaart, en Thomas, Juul en Froni voor de lieve brieven en tekeningen. Ik ben gelukkig niet ziek geworden in het vliegtuig :) Het lijkt inmiddels al weer dagen geleden dat pa, ma en mn friends van maastricht me uitzwaaiden. Het is nu 20:05 lokale tijd en dit is mn eerste berichtje vanuit Mexico! En er volgen er nog meer want hier in het hostel in Cancun krijg ik elke dag een uur gratis internet. Uur gaat wel snel voorbij want dit is n stroef toetsenbord en foutmeldingen.
en hier wel geposeerd
en hier wel geposeerd

Maar laat ik beginnen bij het begin. Mn vluchten zijn prima gegaan, al Word ik natuurlijk al zenuwachtig bij n beetje onverwachte beweging. Maar heel aangekomen dus… Londen was niet zo boeiend, vooral veel Mohinders (minder knappe versies) gezien. Van londen naar washington was ik eigenlijk van plan flink spaans te leren, maar heb toch maar naar Shrek 3 (met justin erin) gekeken haha. We kregen ook eten en voor mij kwamen ze steeds een vegetarisch pakketje afleveren, zonder dat ik hoefde te zeuren :). Heel fijn dus, al snap ik nog steeds niet waarom ik rauwkost kreeg terwijl de rest genoot van chips en een twix..maar goed, des te beter. Ik zat naast een 9-jarig Pakistaans meisje uit de VS, dat heel veel vragen stelde haha. Ik had dr ook n zure mat gegeven (toch slecht eigenlijk dat ze dat aanneemt van n vreemde) en daarna heeft ze er zelf nog 3 keer om nog een gevraagd haha. Heb haar ook n muntdropje gegeven maar die spuugde ze vrijwel meteen uit (mocht van mij hoor). Oh de controles overal zijn ook erg leuk, schoenen uit enzo haha. Oh en ik heb onderweg allerlei mooie golfbanen gezien maar dat was tijdens de landing dus helaas geen foto kunnen maken...
In washington heb ik vooral niet geslapen en me kapot verveeld want daar is voor de gates dus echt helemaal niks te doen, en geen fatsoenlijke banken…Oftewel, ik ben nu vet moe (net wel paar uurtjes geslapen) en in combinatie met de hitte (meer dan 30 graden) doet dat even niet veel goeds met me. Ik heb zelfs geen honger dus dat zegt wat..Maar goed, ga zo toch maar eten en mn bienvenido cerveza in ontvangst nemen haha. T hostel is wel relaxt, beetje rommelig maar dat vind ik wel leuk.
Mexico zelf vind ik tot nu toe ook leuk. Al vanaf t vliegveld merkte ik dat deze mensen heel behulpzaam zijn, ze willen echt hun best voor je doen. En mexicaanse mannen, ook al zoals verwacht..Ook al is mn haar bruin ze blijven slijmen, echt mannen van in de dertig hmm.., en ze vragen niet om mijn nummer, nee ze bieden dat van zichzelf aan haha, echt ernstig. En ze kunnen mijn naam niet uitspreken dus dan zeg ik maar dat ik margarita heet en dat vinden ze weer helemaal geweldig haha. Naja, wel grappig dus. Tis hier ook schitterend weer, al had ik t op dit moment liever iets kouder gehad, maar ik neem aan dat dat na een goede nachtrust weer goed komt. Ohja, ik verbrand hier echt meteen, ik liep naar de winkel om zonnebrand te kopen en daar aangekomen (nog geen 5 minuten later) was ik rood. Dus nu maar goed insmeren met factor 45. (Sorry voor mn structuurloze verhaal maar ik kan op dit moment niet echt helder denken) Wat ik van mexico heb gezien zijn vooral heeeeeeeeeel veel bomen, en een schitterende kust met de mooiste zee ever. Allemaal dikke hotels erbij, ikzelf zit iets meer in t centrum.
Vanavond ga ik vroeg naar bed. T bed is echt niet zacht, maar goed, heb er net ook 3 uur op kunnen slapen dus n hele nacht komt ook wel goed. Zometeen ga ik fotos erop proberen te zetten, maar weet niet zeker of dat gaat lukken...Ik doe mn best!
Morgen wil ik graag naar Isla de Mujeres, mooi eilandje, maar eerst maar s slapen en kijken hoe ik me voel. Goed, tot de volgende keer! (morgen dus :P)
Liefs Margriet

  • Ha Margriet by Mama
    • Yo by Margriet Lenkens
      • Snorkelen en zo by Mama
  • Ciao!! by Fleur
  • Hola Chica! by Myrthe
  • VETTIE :) by Elleke


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2018 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active