Travel Journal

Update

(Thursday 6 September 2007) by Margriet Lenkens
Hier even een kort berichtje (althans, doe mn best El!),
Ben hard aan de studie (ahum) want volgende week heb ik mn eerste echte examen, van psychotherapie, en dat gaat vooral over Freud en zn theorien. Ik heb niet zoveel daarover geleerd omdat in NL hij niet zo heel serieus genomen wordt over het algemeen, maar hier is het best belangrijk. Nou vandaag mn eerste toets spaans gehad, ging wel okee. Wel heel raar, de leraar kwam nah et corrigeren laten zien wat mn fouten waren en toen mocht ik ze verbeteren en toen was het okee geloof ik :S Ook mn eerste presentatie voor n ´echt vak´ gehad, over dementie. Vond ikzelf wel boeiend, maar het werkt niet echt motiverend als mensen op hun tafel bijna liggen te slapen of de klas uitlopen om te bellen. Maar goed, dat is bij elke presentatie geweest dus het lag niet aan ons. Het ging niet echt heel goed ofzo (ik las alles op haha) maarja, whatever, ze hoeven ook niet te verwachten dat mn spaans perfect is. Een andere dag zeiden twee amerikanen wel dat ze t zouden geloven als ik zei dat ik uit een of andere Amerikaanse staat kwam. Had liever gehad dat iemand dat zei over mn Spaans maar goed haha, was toch wel een compliment uiteraard.
Nou even kijken hoor, ohja gisteren wel naar salsa geweest, en het was weer heel leuk. Maar…nu heb ik te horen gekregen dat ik ervoor moet betalen..maar denk dat ik dat toch ga doen, des te meer reden om niet af te haken dan (en sowieso goedkoper dan salsalessen NL!). Oh mn slippers die ik zaterdag had gekocht zijn alweer kapot :P Beetje jammer. En ik ben vandaag alweer gestruikeld, zal echt iets van de 20e keer zijn, dus mn teen doet nu chronisch pijn. Nou ehhm gisteren ook naar de film geweest met Astra en Jesse (een amerikaan) we gingen naar knocked up / ligeramente embarazada (film met izzie uit greys anatomy) en ook al houd ik niet heel erg van komedies, dit was toch wel heel leuk haha. Toevallig waren de vrienden van Astra er ook dus we konden mooi een taxi delen! Elodie heeft trouwens een taxichauffeur die geen geld vraagt om naar het huis te komen, en die werkt met taximeter, dus dat komt ons wel goed uit! Alleen hij begint een beetje in love met dr te raken volgens mij, dus misschien moet ze een beetje afstand nemen. Ohja, ik zou het kort houden. Nou morgen dus naar tonala!
En verder het verzoek om, ook al houd ik heel erg van post, eventjes niks op te sturen, want de kans bestaat dat ik tegen de tijd dat het aankomt (lees: het pakket wat pa en ma me 3 weken geleden hebben gestuurd is er nog altijd niet) ergens anders woon! We zouden gisteren te horen krijgen over het apartement bij Malena, dus wij om 3 uur bellen, maar ze was er nog niet uit, ze zei dat ze binnen 2 uur wel contact met ons zou opnemen! En om 5 uur belde ze idd, en ze was er nog steeds niet uit, dus ze zou me vandaag om 3 uur bellen (wat over 3 minuten is). Oh dat was nog eng trouwens! Ik was gisteren aan het werken op school, en het was echt flink aan het bliksemen (denk dat het met de orkaan te maken heeft), het ging vet hard en ik voelde het gewoon trillen in het gebouw, en alle computers vielen uit! Dus ik kon niks meer…en de batterij van mn telefoon was ook leeg. Echt drama, en dan merk je hoe afhankelijk wij zijn van apparaten. Maar goed, ik mocht een telefoon lenen want ik moest dus bellen met die vrouw! Ik durfde niet naar huis, maar uiteindelijk ben ik toch maar gegaan toen het iets gekalmeerd was. Vannacht was nog verschrikkelijker! Zo hard, ik dacht het dat de bliksem ging inslaan in het huis. Maar goed, na een tijdje was dat ook weer over. Ja heel apart dat weer hier, ik moet elke dag zonnebrandcreme meenemen (want overdag is t 30 graden) en een paraplu, want tegen een uur of 5 begint het te regenen.
Goed, ik ga maar weer even iets nuttigs doen voor school!
Doeiiiiiii, groetjes Margriet

  • Weer by mama


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2020 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active