Travel Journal

Zondag 23-9-2007

(Monday 24 September 2007) by Margriet Lenkens
Hola! Nou dat is weer ff geleden he haha!
Ehm begin van de week niet zoveel gedaan…
Lunes o martes
Maandag of dinsdag thuis filmpje gekeken (pursuit of happiness, zeer nice..), en GEZWOMMEN in ons eigen zwembad. Dat is echt heerlijk, ik lag op t water: en ik dacht wow…net vakantie.

Miercoles
Woensdag naar de bios geweest. Dit keer gingen we naar Mr. Brooks, een thriller. Zeer aparte film en wel okee, niet zo voorspelbaar als de meeste thrillers en wel een origineel verhaal vond ik. Vooraf met Astra bij Chilis gegeten, zelfde als vorige keer alleen de kaas was niet goed gesmolten dus dat was wel jammer…maar een heerlijk toetje van brownie met ijs hmm…Uit eten gaan is hier echt niet duur..voor 11 euro een flinke maaltijd, wat te drinken en een toetje! Vandaar dat mn leven hier zo decadent is dus haha.

Jueves
Donderdagavond wilden we Bali bar uitproberen want dat schijnt de leukste dag te zijn, maar Elo was uitgenodigd door Maddy (friend van Malena) dus gingen we daarnaartoe. Heel apart haha..ze woont echt aan de andere kant van de stad, en heeft een zeer lellik appartement wat ze deelt met een mexicaan, dus er waren ook wat mexicanen. En normaal zijn ze allemaal heel open en vriendelijk en willen ze vanalles weten, maar deze dus niet. Oftewel we voelden ons niet heel erg comfortable dus zijn we maar op een redelijk tijdstip terug te gaan. Ohja, er was ook een amerikaan en zoals bijna elke amerikaan vond ie NL geweldig omdat we mogen drinken vanaf 16 en omdat mensen legaal joints mogen roken (of kopen weet ik veel). Astra en ik zeiden nog hoe dom t eigenlijk is dat we in NL vrijwel nooit onder mensen zijn die blowen, en hier dat iedereen zien doen…tsja die amerikanen haha.

Viernes
Vrijdag zijn we na school naar Tlaquepaque geweest, ook een suburb van Guadalajara. Was erg leuk, allemaal locale mensen aan de straat dingen aan t verkopen en een markt, dus ik heb weer flink ingeslagen haha. Ik heb twee kettingen gekocht, 4 tekeningen, een houten doosje met mn naam erop, een sjaal en..oh dat was t valt nog wel mee dus. We zijn daar blijven eten, op Plaza el Parian, dat is een plein met eromheen allemaal restaurantjes, en het is het mariachi plein van Tlaquepaque, dus om de minuut kwam er een kerel vragen of we een concert wilden haha. Maar dat is een beetje overdreven en expensive, en bovendien hoorden we de muziek ook wel vanaf de andere tafels. Elodie heeft daar ook haar karikatuur laten tekenen. Denk dat ik dat ook nog wel ga laten doen maar moet ik wel een goede dag hebben haha. Nou ik vond het dus een geweldig plein, maar het eten was helaas niet van tzelfde level haha. Ik had gevraagd om quesadillas met groenten, en ik kreeg quesadillas met n triest hoopje sla haha. Nee t was op zich wel waar ik om gevraagd had, maar geen guacamole of zure room of niks, saaaaaaaai dus, en dat vonden de andere chicas ook. Nou toen wilden we gaan en vroegen we om de rekening, en die kwam maar niet. Dus we stonden op om tegen die obers te zeggen waar we moisten betalen…maar Elodie en Astra wilden weggaan zonder te betalen, want die obers hadden dus echt letterlijk NIKS door…maar goed, ik en mn grote schuldgevoel kunnen dat niet, dus het speet me zeer voor mn friends maar ik ben gaan vragen waar we konden betalen. Achteraf bedacht ik me dat dat waarschijnlijk mijn enige kans in mn leven was om bij een restaurant weg te lopen, damn! Maar goed, t was ook maar 6 euro ofzo, maar toch haha, ik denk dat crimineel gedrag gewoon niet in me zit, helaas helaas haha.
Oh Elodie voelde zich niet zo goed (zere keel) dus gingen we naar de farmacia, en daar wilden ze haar een spuit geven! Ofja, meegeven dat ik dat dan kon doen, want zij durft dat niet. Nou ehhhhh ik zei dat ik dacht dat het niet echt normaal was dat ze haar zoiets meegaven, dus ze zei toen dat ze iets anders wilde. En deze pillen, zagen we thuis, waren antibiotica, zonder gebruiksaanwijzing, en op de verpakking stond dat het niet verkocht mocht worden zonder doktersrecept. Nou heeel apart hier…

Sabado
Anyway, gisteren overdag ben ik naar Galerias (winkelcentrum) en Walmart geweest, want savonds was Gerbens (vriend van Astra) verjaardagparty, in black and white, dus helaas helaas moest ik een nieuw wit truitje kopen, jammer zeg. Party was op de bovenste verdieping van A style, die gereserveerd was daarvoor ofzo, en t was heel nice….zie de fotos! Nu is t zondagochtend en ben ik nogal moe…morgen weer een toets en moet nog iets van 100 paginas lezen voor een ander vak. Niet zo nice dus!

Domingo
(gisteravond weer naar bios geweest...lonely hearts, ook aan te raden)

Well, dat was mn bericht weer, tot de volgende keer! Wordt denk ik na het weekend want ik ga naar Mexico-city met school!
Houdoe! Groetjes Margriet

fotos staan voorlopig op: http://www.mijnalbum.nl/Album=AU8KD8LD hier past t niet meer dus ik moet t ff een keer ordenen en legen, maar niet nu!


Ps. En ik wil de hele Willems-family sterkte wensen…

  • hey by mirrie
  • ¿Crimineel gedrag? by Astra
    • Margriet by Margriet Lenkens
  • helo! by lisa
  • douche by Eveline
    • oeps by Margriet Lenkens
  • luxe by riet en tiny


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2020 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active