Travel Journal

fotos online

(Saturday 13 October 2007) by Margriet Lenkens
de fotos van mex-city staan er eindelijk op..woehoe!

Dag 1: http://www.mijnalbum.nl/Album=LZF37ZVJ
Dag 2: http://www.mijnalbum.nl/Album=J8TUASPS
Dag 3: http://www.mijnalbum.nl/Album=VHHPFKIN

en..links staan de titels, niet erg duidelijk maar dan weten jullie ook hoe de gebouwen heten want dat is natuurlijk vet interessant

Nou..weinig uitgevoerd deze week dus valt niet veel te updaten..Woensdag bios (los invasores - invasion, met nicole kidman, en aan te raden) was wel grappig want daarna liepen we allemaal als aliens haha. Gisteren zijn we naar zapopan geweest omdat we vandaag vrij zijn. Het is Dia de la Raza, maar voor zapopan is het dia de la virgen de zapopan. De virgen de zapopan wordt dan in een auto die niet op motor loopt maar die wordt geduwd (denk ik) naar zapopan gebracht. De virgen de zapopan is een soort Maria, alleen dan mexicaans. Geloof ik. In elk geval heel belangrijk hier, zo belangrijk dat alle uitgaansdingen en restaurants sloten en geen alcohol schonken! dus veel was er niet te beleven in zapopan dus zijn we teruggegaan... Vandaag party bij Malena thuis, en morgen ga ik naar Morelia voor 2 dagen.

Wat wel nog shockerend was in Zapopan was een kindje van 1 ofzo, die alleen rondliep. Vies gezicht, vieze kleren, en helemaal alleen...dus toen vroegen we waar zn mama was, maar t antwoord was niet helemaal duidelijk. Toen kwam zn zusje, even vies en mja, beetje verwaarloosd uiterlijk, en later kwam een vrouw die zei dat ze bij de kermis hoorden.

Maar goed, t blijft indrukmaken, die arme mensen hier. Je kunt je toch niet voorstellen dat een kindje zoals Froni (nichtje van mij van 5) zo alleen op straat loopt, maar er zitten zelfs jongere bij dus. Het verschil tussen arm en rijk is hier ook zo groot...wijken met dikke villas, en krottenwijken. Maar t ergste blijf ik de kinderen vinden, want die hebben gewoon geen toekomst zo. Vergeleken bij mexico is in NL alles echt prima geregeld, met onderwijs en uitkeringen enzo. Oftewel mensen in NL, besef hoeveel geluk wij hebben por favor :-)

  • vraagje by mir
    • . by Margriet Lenkens


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2019 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active