Travel Journal

Update...weinig spectaculairs :)

(Saturday 27 October 2007) by Margriet Lenkens
Nou, ik zal toch maar weer wat van me laten horen voordat jullie denken dat ik ontvoerd ben door hitsige latinos haha.

Anyway........sinds morelia heb ik vooral ontspannen, weer n aantal films gezien (THE BRAVE ONE --> aanrader!!), geleerd en...parties gehad! vorige week heb ik een pompoen gecarved (geen idee wat het NLse woord is) de amerikaanse halloweentraditie dus. Dat was heel leuk haha, en mijn pompoen was ook wel mooi geworden alleen een beetje jammer dat t 3 dagen later een beschimmeld geval was! ook pompoentaart gegeten en dat was echt heerlijk....als er pompoen te koop is in NL rond mijn verjaardag ga ik er ook een (proberen te) maken.

Nou en gisteren hadden we dan een halloweenparty, verjaardag van 3 amerikanen en 1 japans meisje, en ik ging als piraat. Ja zeer origineel haha, nou goed, weer een reden om te shoppen. BTW Elleke, er is hier echt een perfecte winkel voor estafjesta, t heet partyland en er zijn spullen om feestjes te geven van elk thema. Nou goed, ik heb mezelf dus volgeplakt met piratentattoos enzo haha. Was een zeer geslaagde avond, na t verjaardagsfeestje zijn we nog uitgeweest naar een bar met halloweenthema, en heel veel mexicanen waren er op gekleed! de meeste meisjes nogal sletterig, maar goed. Om 2 uur weer naar huis gegaan omdat ik nog wat energie wilde sparen voor de rest van t weekend.

Afgelopen week ook naar de grote markt van GDL gegaan, waar ik zeer veel souvenirs heb gekocht...oehoe! Verder mja, wat toetsen gemaakt, huiswerk, blabla. Vandaag gaan we met de huisbaas praten en dreigen de huur niet te betalen zolang onze douche niet gerepareerd wordt, want tis f***ing irritant, en gevaarlijk! het water is te koud (echt te koud, niet bruikbaar om te douchen) of te warm en dan is t echt zo bloody hot dat je je verbrandt. Niet zo relaxt dus. En ze hebben m al gerepareerd maar goed, niet zo geslaagd dus.

Wat ook koud is is het weer hier. jaja, ik mag niet zeuren, t is nog altijd niet zo koud als in NL, maar om 9 uur is het hier ook 8 graden! op het midden van de dag is het iets van 20, maar savonds is t weer koud. Ik was er niet meer aan gewend dus ik ben een beetje ziek geworden, maar nu gaat t al wat beter en vandaag ga ik denk ik ff een vestje kopen want ik heb maar 1 vest en mn university maastricht trui, en niet eens een t-shirt met lange mouwen voor tussenin weer ofzo.

Vrijdag is het dia de los muertos, dag van de doden, en voor spaans moeten we daar een periodico mural voor maken (muurkrant) dus ik moet samen met n ander meisje spreekwoorden over de dood ophangen..how exciting! Op dia de los muertos worden de doden herdacht, graven versierd, altaren gemaakt, maar er worden ook grappen gemaakt over de dood. Heel apart :-) we moeten nog effe iets vinden waar iets te doen is, want in GDL wordt t niet zo uitgebreid gevierd volgens een leraar... Vrijdag gaan we ook naar gauchi/guachimontones, naar wat ik heb gehoord ronde pyramides! dus ben wel benieuwd!

Goed, ik ga weer aan de studie (en checken of er nieuwe afleveringen van grey´s anatomy of heroes online zijn haha)
houdoe!

  • hoi by vati
    • hoe is ie? by tiny en riet
      • hoi by Margriet Lenkens
  • hallo by Fleur


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2020 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active