Travel Journal

foto4s...

(Monday 12 November 2007) by Margriet Lenkens
halloo mensen! hier fotos van halloween en patzcuaro (dia de los muertos)
een beetje sloom i know!

Halloween: http://www.mijnalbum.nl/Album=DEHFL7SH
Patzcuaro: http://www.mijnalbum.nl/Album=NUJFPSAJ

well..wat heb ik verder gedaan behalve vaak uit eten en uitgaan haha, ja lekker decadent. Nou aan t zwembad gelegen :P sochtends is t hier best koud, 8 graden ofzo, en dan smiddags 25 hahaha! dus dat is wel jammer als ik terugkom.
Verder ben ik veel dingen aan t regelen, vakken die ik bij psychologie ga volgen, mn reis, tripjes enz...Ook voor school heb ik t best druk, als het goed is komt er zo een klasgenoot en aan we aan een dramatizatie ofzo werken, waarbij ik therapeut ben en zij patient....pff best moeilijk want in t spaans dus. Maar goed, het is interventie in crisis dus als iemand is gestorven of verhuisd of scheiding of of of enz., dus dat geeft wel veel hulp. Daarnaast ga ik dinsdag een moordzaak presenteren in de klas, en ik heb n vet goede website alleen in t engels dus moet alles vertalen dus dat wordt echt flut-spaans maar goed, en...ohja deze week gaan we ook een interview doen met n echte psycholoog en dit op video opnemen! dusja, nu is t wel druk voor school, vooral omdat ik wil proberen toch nog een 9 gemiddeld te staan voor mn laatste vak zodat ik de eindtoets niet hoef te maken en een week extra om te reizen heb. En ja jullie denken nu allemaal wat een nerd, maar believe me, een 9 is hier niet zo moeilijk haalbaar als in NL (understatement).

Komend weekend ga ik met een groepske naar the beach, San Blas, waar ook een soort jungle met mangroves en krokodillen is dus daar ben ik zeer excited voor! er is ook een krokodillenboerderij of iets, en heb gehoord dat je er ook met krokodillen kunt zwemmen, maar dat laatste weet ik niet...
2 weken later gaan we denk ik weer naar t strand, alleen dan met alle amerikanen naar hetzelfde strand als waar we al eerder waren, dus dat moet een mooie afsluiter van t semester worden..wel beetje verdrietig hoor.
Kerst hoef ik gelukkig niet all by myself te vieren, ik kan terecht bij Malena en haar ouders op Isla Mujeres, het eiland waar ik ook aan t begin van mn mexico-avontuur was, dus dat is zeer mooi!

Nou ik ga nog ff wat nuttigs doen voor school, heb nog veel meer fotos maar daarvoor moet ik ff een tweede mijnalbumaccount voor maken want deze is vol haha. Dus dat komt nog! (zijn vooral fotos van mij uit eten haha, beetje vaak gedaan deze week :S)

oeh iets wat ook nog zeer bijzonder was is dat ik naar de kerk geweest ben haha, met n paar amerikanen. het was...interessant. Ben niet echt n kerkpersoon of een god of jezus persoon, dat is wel bekend maar Malena had me gevraagd omdat ze t leuk vond mij te laten zien wat t is, en ja, dat was wel interessant. T was meer in n aula dan in een echte kerk (was een engelse mis trouwens haha) en er was een band wat wel vet was, maar kon me niet echt relateren aan de tekst..."love you jesus" tsja. Daarna nog veel gepraat over god wat ook wel zeer interessant was haha, maar ik ben denk ik nog altijd niet te overtuigen. En zij ook niet. En dat is wel prima zo...vond t wel boeiend om te zien en horen in elk geval....

ehhhhhm ja dat was t wel weer. Vanaf morgen ga ik beginnen met een "echt" level spaans, eerst deed ik semestral met mensen van allerlei verschillende levels een beetje maar wel geavanceerd, en nu ga ik level 8 doen, en ik hoop van harte dat ik me niet zo verveel en dat t iets sneller gaat! maar goed, we shall see. Had ook antropologie kunnen doen maar wil mn spaans perfectioneren (of gewoon verbeteren haha) en bovendien wil ik sehr gerne dat mijn cursus van hier die van NL vervangt, want mn cijfer is waarschijnlijk wel hoger haha. Ik mis de uitdaging van UCM wel een beetje hoor..maar goed, ik studeer hier nog best veel dus t maakt eigenlijk niet veel uit. Behalve dat ik hier vrije tijd heb haha.

GUT dat was t dan. Hasta luego.......over minder dan 2 maandjes ben ik thuis! weet niet of ik daar zo ontiegelijk blij mee ben maar goed, heb in elk geval nog mn reis om me op te verheugen :-)

houdoe! xxx

  • 2e link foto's by Fleur
  • 2e link foto's by Fleur
    • gefixt by Margriet Lenkens
  • YES! by Fleur
  • Hoed by Maaike
  • hoi! by lies


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2020 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active