Travel Journal

12-12-2007 Puebla

(Thursday 13 December 2007) by Margriet Lenkens
Om...1 uur kwamen we in Puebla aan. Meteen naar het hostel want we waren aan het doodvriezen natuurlijk. Bij het hostel aangekomen was de deur op slot, maar na een paar keer kloppen kwam er iemand. Hostel was prima, $100 pesos (7-8 euro), we sliepen in een dorm, een bed, heerlijk! Volgende ochtend gratis ontbijtje hmmm...Daarna Puebla verkend rond een uur of 12. Was wel leuk maar niet heel bijzonder vergeleken met wat we hebben gezien van Mexico.

Gelukkig hadden we ook van een small town (Cholula) gehoord iets van 20 minuutjes met de bus verderop, en dat was wel gaaf. Het was een mooi, Mexicaans, kleurrijk stadje, en er was ook een pyramide begroeid met gras, met daar bovenop een kerk. Dat was wel bijzonder. We zijn naar de top geklommen voor het uitzicht, en ook eronder, onder de pyramide in de tunnels gelopen. Malena was vet bang (dat iemand haar achterna zou komen en vermoorden :S) maar ik niet want ik ben stoer. Toen nog wat gegeten. Ik wilde eigenlijk uiensoep maar besloot voor een keer maar s te vragen waar de bouillon van gemaakt was: kippen, dus dat ging niet door, dus maar een boring vegetarische salade.

Daarna zijn we weer teruggegaan naar Puebla, waar we wat hebben rondgelopen in t centrum en waar we bijna beroofd werden. Ahum. We stonden naast zakkenrollers waar de verkopers ons attent op maakten en we liepen weg.

Nog een lekkere brownie gehad want ja ben nog steeds bezig met mn brownie-onderzoek, deze komt definitely in de top 5! Nog wat geinternet in het hostel, en om 23:30 de bus gepakt naar Oaxaca, waar ik nogal hoge verwachtingen van heb...

(wordt vervolgd...)

 


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2019 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active