Travel Journal

31-12-2007 Campeche

(Tuesday 1 January 2008) by Margriet Lenkens
Allereerst...gelukkig nieuwjaar allemaal en de beste wensen voor 2008!
Mijn oudejaarsavond was toch nog wel leuk. Eerst naar een restaurant geweest, lekkere groenten gegeten, en een margarita haha, daarna met een ander NLs meisje toetje gegeten (crepe met appel hmm) en daarna met 3 oostenrijkers, 3 duitsers, en dus dat andere nederlandse meisje en ik wat gedronken op het dakterras van ons hostel en naar vuurwerk gekeken, wat vies tegenviel haha maarja. Om 1 of 2 uur ofzo ging ik naar mn kamer om te smsen met de telefoon in de oplader want mn batterij was op, en uiteraard viel ik in slaap haha.

Vandaag is alles gesloten dus ik verveel me een beetje. Maar Campeche zelf is wel een mooie stad, met een mooi plein, en allemaal gekleurde huizen, en een hele stadswal eromheen.

Zie de fotos :-)

Om 2 uur ga ik naar merida, ja beetje jammer. Ik wil naar tulum maar er is geen directe lijn van hier naar daar dus moet via merida. Wordt een lange busrit in totaal: 2,5 uur, dan een uur wachten, en dan weer 4 uur naar Tulum! maar goed, ik geloof dat het het waard is :-)

het is hier verder bloody hot, ik zweet me dood, maar op dit moment is t een beetje aan t regenen wat wel verfrissend maar ook depressing is. Maar goed, heb hier dus weinig meer te doen want museums enzo zijn dicht. Achja, dan maar een dag geen klap uitvoeren.

Houdoe! xx

 


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2019 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active