Travel Journal

2-1-2008 Tulum

(Wednesday 2 January 2008) by Margriet Lenkens
Nou ik ben veilig aangekomen in Tulum! hier ga ik ruines, jungle en strand zien als t goed is :-) Mn hostel is k*t, de algemene ruimte is wel okee, een bar, ontbijt inclusief, maar ik kwam gisteravond aan en ik slaap in n dorm met 9 mannen geloof ik (of 8 en 1 meisje) en ze kwamen vannacht om 2 uur binnen, ladderzat en zeer vervelend. En de badkamer is goor en stinkt naar pis. Dus ik ga zometeen even een ander hostel proberen :-) is wel een beetje lastig want ze nemen geen reserveringen aan, maar goed, ik bel vantevoren om te vragen of ze bedden overhebben en dan ga ik gewoon heel snel daarnaartoe haha, hoop dat t lukt...
houdoeee

HELAAS, alles zat vol. Maar goed, er lag nog een meisje kwam ik straks achter. En ik heb mn bovenbuurman ontmoet, en die vond die andere gasten ook vervelend. Dus gedeelde smart...morgen ga ik denk ik naar playa del carmen, naar een DUUR hotel. van 30 euro ofzo. Belachelijk ja maar ja haha.
Ja mn tijd hier in tulum gaat dus ook iets sneller dan verwacht. Wilde eigenlijk naar de reserva de la biosfera sian ka'an gaan, maar dat is vooral vogels kijken enja, dat vind ik niet zo extreem boeiend....en anders wilde ik misschien naar xel-ha gaan, maar dat is echt duur........
dus, playa del carmen wordt t denk ik. Als daar wel hostels bedden vrij hebben :S

Maar goed, vandaag was een erg leuke dag. Sochtends naar de ruines geweest. De ruines zelf zijn niet superbijzonder, maar..ze liggen op de berg zeg maar, recht aan t strand, met de schitterend blauwe zee....supermooi.
Daarna heb ik een superburrito met groenten gegeten hmm, en een tour gekocht naar cenotes/grotten, waar ik gesnorkeld heb! was echt supergaaf, heeeeeeel mooi. Mn camera is helaas te flut in t donker, dus veel spectaculaire fotos heb ik helaas niet. Maar goed, blijft waarschijnlijk altijd in mn hoofd dus dat is ook goed :-) (al is t jammer voor jullie)

pictures: http://www.mijnalbum.nl/Album=FVY3XGEW

en ja ik trek een scheef hoofd op de meesten, maar voel me soms een beetje debiel, fotos van mezelf nemen haha

  • ander hotel by mamaa
  • aankomst by mir
    • woensdag, exactly one week left! by Margriet Lenkens


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2019 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active